February 21, 2016

Despre

Habitam

Habitam este cea mai noua platforma, destinata tuturor persoanelor interesate de administratea activitatilor unei asociatii de proprietari, intr-un mod cat mai usor, eficient si transparent.

Am observat ca in Romania ideea de comunitate nu este foarte bine definita. Abia daca ne cunoastem vecinii, este un adevarat chin sa platesti intretinerea, in cele mai multe administratii nu exista posibilitatea sa platesti intretinerea cu cardul sau online si nici nu se mai pune problema de a te implica in rezolvarea anumitor probleme ce pot aparea in comunitate in care traiesti, este mult mai usor sa spui a�?sa faca altcineva, eu nu am timpa�?.

Prin Habitam ne dorim sa schimbam aceste lucruri. In primul rand, vrem sa usuram munca asociatiilor de proprietari prin programul de contabilitate, oferit gratuit. In al doilea rand, vrem sa implicam oamenii din comunitate sa discute si sa rezolve probleme, sa urmareasca activitatile intr-un mod cat mai usor.

a�?Ca locatar in bloc mi-am dorit sa existe o transparenta in cheltuielile asociatiei de proprietari. Mi-am dorit ca vecinii sa fie implicati in activitatile comunitatii. Dar am observat ca notiunea de comunitate nu prea exista. Asadar m-am gandit cum pot ajuta ca membrii unei asociatii de proprietari sa formeze o comunitate. Si atunci am venit cu ideea unei platforme web unde membrii unei asociatii se pot organiza ca o comunitatea�?, a declarat Ionut Iordachescu, Fondator Habitam.

Daca esti interesat, poti accesa linkul urmator pentru a-ti face cont.

Incearca aici